Songs from the Heart

21

SEPT

21 september 2021 vanaf 19:30 uur

Witte kerkje, Dr.Krimmijserlaan 28 in Lunteren


Vier het leven

muziek en bezinning

Op 21 september organiseert “Songs from the Heart”-koor in het Witte Kerkje van Lunteren een speciale zing-avond rond het thema “Vier het leven”. Teksten en liederen rond dit thema in de aparte ambiance van het Witte Kerkje geven u een diepe beleving.


Songs from the Heart is een klein koor en brengt bijzondere liederen ten gehore. Uit verschillende taalgebieden, verschillende tijden en steeds met een diepe betekenis. Het koor staat onder leiding van Anadya Wouters. Zij inspireert de zangers en zangeressen van het koor tot een bijzondere beleving van de tekst en de melodie. “Zingen slaat een brug tussen mensen en brengt de essentie van ‘zijn’ naar boven. Probeer zelf maar: wat gebeurt er met je, als je een liedje zingt? Wat voel je?” 


Dinsdagavond, 21 september, bent u om 19.30 uur welkom in Het Witte Kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren. Er is, corona-proef, plek voor 25 toeschouwers. Voor de entreeprijs van € 10,-- heeft u toegang, beleeft u een onvergetelijke avond en krijgt u een heerlijke consumptie. Kaarten bestellen kan via info@songsfromtheheartkoor.nl

Nieuwsgierig naar het ontstaan van "Vier het leven"?

Repetitie


dinsdagavond

van 19:30-21:30 uur


binnen of in de tuin van

Centrum Wijland

Achterstraat 21, Lunteren

Jaar agenda


beperkte uitgifte kaarten

4x per jaar een uniek concert 

op locatie en 

binnen of in de tuin van

Centrum Wijland

Achterstraat 21, Lunteren

Concert


Mocht u belangstelling hebben om een inspirerend concert in uw eigen omgeving te organiseren? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Volg ons op facebook

voor het laatste nieuws