Songs from the Heart

14

nov

de druppel

zoekt de zee

in de rivieren

en in de plas

en later pas

ziet hij

dat hij al die tijd

al water was

Niels Zwakhals

AAN ZEE

muziek en bezinning


Op 14 november, aanvang 10.30 uur, is het “Songs from the Heart”-koor te gast in het Witte Kerkje van Lunteren. Vrijzinnig Lunteren organiseert een speciale zing-morgen van het koor rond het thema “Aan Zee”. Teksten en liederen in de aparte ambiance van het Witte Kerkje geven u een bijzondere beleving, net als wanneer je op het strand loopt, aan zee.


Het Witte Kerkje, Lunteren

14 november 2021 10:30 uur

GEANNULEERD

De zee trekt, de zee inspireert, de zee neemt, de zee geeft. Pak een schelp en hou die aan je oor en je hoort de zee. Dichters hebben prachtige teksten gedicht over de zee en het strand. De meeuwen schreeuwen, de golven deinen, de branding inspireert tot muziek.

Bij eb bouwen we aan de vloedlijn een zandkasteel. Komt de vloed dan verdwijnt het weer.

Dein mee op de getijdenstroom en de zee weet vast wel wat u voelt in uw leven en wat u bedoelt. Het “Songs from the Heart”-koor neemt u graag mee op een tocht langs de zee. 


Zondagmorgen, 14 november, bent u om 10.30 uur welkom in Het Witte Kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren. Bent u geen lid of begunstiger van Vrijzinnig Lunteren? Dan is voor u de entreeprijs € 5,--, dan beleeft u een onvergetelijke morgen en krijgt u een kopje koffie of thee.

Nieuwsgierig naar het ontstaan van "AAN ZEE"?

Repetitie


dinsdagavond

van 19:30-21:30 uur


binnen of in de tuin van

Centrum Wijland

Achterstraat 21, Lunteren

Jaar agenda


beperkte uitgifte kaarten

4x per jaar een uniek concert 

op locatie en 

binnen of in de tuin van

Centrum Wijland

Achterstraat 21, Lunteren

Concert


Mocht u belangstelling hebben om een inspirerend concert in uw eigen omgeving te organiseren? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Volg ons op facebook

voor het laatste nieuws