Songs from the Heart

SONGS FROM THE HEART IN BEELD

Gezelligheid
en serieus
repeteren in de Hoge Born in Wageningen
En circa 4 keer optreden in het jaar
Zingen vanuit het hart!

Inmiddels bestaat Songs from the heart uit 21 leden.

ONS ONTSTAAN


Het koor ontstond op een prachtige, rustgevende plek in Frankrijk. Agnes Colijn en dirigente Anadya Kock-Wouters ontmoetten elkaar en deelden de liefde voor het zingen van mantra’s. Hoe mooi zou het zijn om dichtbij hun woonomgeving een koor te starten om die liefde te delen. Zo besloten ze om in september 2017 te starten met het koor “Songs from the heart”. Een koor dat zingt over het leven, liefde, licht en vrede.

Songs from the Heart zingt

ONZE IDENTITEIT


“Songs from the heart” is een koor waarin harmonie belangrijk is. Harmonie en saamhorigheid in het zingen en in de omgang met elkaar, daardoor ontstaat een mooie klank. Ook al zijn we allemaal verschillend, de muziek wordt door elk koorlid gewaardeerd en we ervaren allen de ontspanning van het zingen. Naast de muziek genieten we ook van de stilte na de muziek en van het luisteren naar elkaar.

Er is geen verbintenis met een specifieke religie of spirituele traditie. Uit allerlei stromingen zingen we liederen. Met aandacht voor de overeenkomsten tussen de verschillende tradities en culturen vormen de liederen een verbinding. Dat maakt ons repertoire divers en bijzonder. Het vormt een unieke samenstelling met als kern dat het inspirerende liederen zijn over het leven, liefde, licht en vrede.

ZING MEE EN ERVAAR ZELF

ONZE DIRIGENT

Anadya Kock-Wouters is vanaf het begin de dirigent van ons koor.


Anadya is een warm en open persoon. Ze werkt met humor, is enthousiast en staat met beide benen op de grond.

 

Anadya werkt met ons aan een divers en inspirerend repertoire. Ze weet diepere lagen in tekst en muziek uit te leggen en leert ons ervaren welke kracht er spreekt vanuit de tekst en muziek. Dit doet ze op een ongedwongen en rustige manier, met alle ruimte om te ervaren wat een lied met ons doet.

dirigent Anadya Wouters

Anadya daagt ons uit om buiten onze comfortzone te zingen, onze grenzen te verkennen en te verleggen. Ieder op zijn eigen niveau. Tegelijkertijd heeft ze respect voor persoonlijke grenzen en ervaringen. Ze is vriendelijk, geduldig en waar nodig to the point. Anadya vindt het belangrijk dat we kunnen ontspannen, adem kunnen halen. “Zingen doe je met je hele lijf” zegt ze regelmatig. Elke repetitie begint met inzingen en met wat lichamelijke oefeningen.


Anadya weet tijdens een optreden een ontspannen sfeer neer te zetten.  Ze vraagt flexibiliteit van het koor, want regelmatig wordt de luisteraar  vrijblijvend uitgenodigd om mee te zingen en te ervaren wat de muziek te weeg brengt.

 

Anadya dirigeert naast ons koor het  Zingen voor je leven koor in Nijmegen en The Jolly Singers in Wageningen. Daarnaast is ze zangeres, geeft ze zanglessen, zangworkshops, mantra meezing avonden en Gayatri meditatie.

Voor meer informatie over Anadya verwijzen we graag naar haar website anadya.nl.

JUBILEUM

CONCERT